קן קדאיף בקרם חלבה ופיסטוקים

מרכיבים:

חבילה קדאיף(קונים במחלקת הקפואים בסופר)
מאה גרם מחמאה
60 גרם סוכר
כפית תמצית וניל איכותית
כפה טיפות מי ורדים

לקרם חלבה:
מיכל שמנת מתוקה פרווה(של ריץ' או השף הלבן)
5 כפות סילאן
4 כפות טחינה גולמית משובחת

לקישוט:
שערות חלבה
פיסטוקים קלופים קלויים וקצוצים
שבבי שקדים
סילאן

אופן ההכנה:

קן הקדאיף
מפשירים את שערות הקדאיף כמה שעות במקרר
ממיסים בסיר קטן את המחמאה הסוכר תמצית הוניל ומי הורדים
מניחים בקערה גדולה את שערות הקדאיף המופשרות ומוזגים את התערובת המומסת של המחמאה על השערות
בעדינות חופפים את כל השערות עד לציפוי מלא של התערובת המומסת
מסדרים בתבניות שקעים בעל שוליים גבוהים ויוצרים מעין כוסיות קטנות
אופים עד להזהבה

קרם החלבה
מקציפים את השמנת לקרם קטיפתי ומקפלים בעדינות את הטחינה הגולמית והסילאן
מוזגים את הקרם לשקית זילוף חד פעמית ושומרים במקרר

הרכבת המנה

מניחים את קן הקדאיף ולתוכו מזלפים את קרם החלבה
מקשטים בשערות חלבה פיסטוקים שקדים ומזלפים מעט סילאן למעלה
בתיאבון