פרגיות במילוי חזה אווז תרד ופיטריות

מרכיבים

6 פרגיות מנוקות מעור ושומן
50 גרם חזה אווז פרוס דק
חבילה קטנה של תרד נקי ושטוף
8 פיטריות שמפיניון חתוכות
1 בצל סגול חתוך לקוביות

לזיגוג
2 כפות סוכר חום
2 כפות סויה
2 כפות בלסמי משובח

אופן ההכנה

מניחים את חתיכות האווז על מחבת נקייה ויבשה ושמים על אש נמוכה
נותנים לשומן האווז להגיר אל המחבת ומוסיפים את הבצל
מטגנים עד להזהבה קלה ומוספים את הפיטריות
מקפיצים קצת ומוסיפים את התרד מתבלים במלח ופלפל
מכבים את האש ומקררים את המלית

מניחים את הפרגיות על משטח העבודה ומניחים כף גדושה מהמלית על כל פרגית
מגלגלים לרולדה ומניחים בתבנית צרה וארוכה(אפשר באינגלישקייק).
מערבבים את חומרי הזיגוג ומורחים את הרולדות בעזרת מברשת
מכניסים לתנור ואופים במצב של טורבו 200 מעלות למשך 10-15 דקות ועוד 30 דקות  לקבלת גוון שחום למעלה
קוצצים מעט בצל ירוק מפזרים למעלה ומגישים
בתיאבון