סביצ‘ה של מוסר מנגו אבוקדו ועשבי תיבול טריים על נאצ’וס ביתי

אופן ההכנה

סביצ'ה
בקערה מניחים את הדג ומוזגים עליו את מיץ הלימון
משהים כ 10 דקות
מוסיפים את שמן הזית ואת שאר החומרים ומערבבים היטב
נאצ'וס
חותכים את עלי הטורטיה למשולשים
מטגנים בשמן עמוק עד להזהבה
מוציאים לנייר סופג ומייד מתבלים בקייג'ון

הרכבת המנה
מניחים על צלחת הגשה יפה את משולשי הטורטיות ועליהם את הסביצ'ה
מגישים ונהנים

מרכיבים:

לסביצ'ה:
300 גרם פילה מוסר נקי מעצמות ומעור חתוך לקוביות קטנות
מנגו אחד מקולף וחתוך לקוביות קטנות
אבוקדו מקולף וחתוך לקוביות
2 כפות בצל ירוק חתוך דק(החלק הירוק)
2 כפות כוסברה קצוצה
1 בצל סגול קטן חתוך לקוביות קטנות
מיץ מלימון אחד גדול
5 כפות שמן זית
מלח ים

לנאצ'וס:
חבילה של טורטיות מקסיקניות
שמן לטיגון עמוק
2 כפות תבלין קייג'ון